Vi har nu bott i stugan några dagar och det är enklare för oss att paddla på dagarna då kajakerna är här. Det är så härligt att vara ute nu, mössa och vantar på och en och annan svan som man får köra omvägar runt. Det är rätt mycket svanar här just nu och de är inte så välkomnande när vi kommer och paddlar.

E4AC4383-9163-4EAE-8056-D19ADEAC4473

Tidigare i veckan har även bräntberget fått vara platsen för vår träning. Både jag och Kajsa var helt slut efteråt och även dagen efter så det var ett bra träningspass. Doris fick var med och springa hon oxå men följde efter ett tag varken med ner eller upp…smart tjej!

Idag ska vi träffas med vårt träningsgäng och träna hundarna först och sen cykla ett långpass med MTB efteråt, roligare när man är många! Vi kommer köra en runda på ca 5km med hundarna och sen utforska skogarnas alla stigar efter det. Extra roligt då det är ett nytt ställe för oss att cykla på. Varken jag eller Kajsa är så speciellt duktiga cyklister så vi behöver verkligen den träningen. Det bästa är att det är många rutinerade med i gruppen som vi kan få tips av dessutom och alla är så fantastiska på dela med sig.

 

Det är som bekant inga planlagda tävlingar framöver men nu dyker det upp virtuella lopp och tävlingar man kan delta i så Kajsa och jag har bestämt att vara med i sånna lopp framöver för att få lite tävlingskänsla. Det första är 31/5, det ser vi fram emot.
Nu ska vi iväg och träna!
Ha en skön helg!