Härliga fjäll!!
Jag hängde med pappa för att fiska och njuta av fjällen några dagar. Tora jobbade så hon fick lov att stanna hemma. Vi hängde på husvagnen och tog både resan upp och resan ner i etapper så vi hade små utflykter/hälsade på vänner längs resan oxå.
På fredagen då vi kom till Tärnaby på fm tog vi en topptur till Ryfjället. Jag passade på att gå in mina salomonskor ordentligt!

Luften i fjällen är så ren och klar om man jämför med luften i stan, helt underbart! Det var otroligt varmt hela vägen upp och det tog ca 2h att klättra uppåt, när vi väl var längst upp så blåste det så otroligt mycket så vi frös…ganska stora kontraster! Vi fick lov att gå ner en bit för att få värme igen innan vi satte oss för att fika. Ner tog ganska precis lika lång tid, nästan lättare att komma sig uppåt än ner där det är riktigt brant. Vi campade precis vid en sjö, otroligt vackert!
C93E72DA-D6BF-4BCF-98A5-7E82A2C399F0
Dag nummer två fiskade vi på ett ställe som vi fått tipsat av en man som bor där, lite hemligt kan jag tro. -Det hugger både röding och öring, så förväntan var stor! Redan när vi kom dit så slog det stora glänsande fiskar till höger och vänster, kul alltså, ett toppenställe!! Vi gjorde iordning våra spön och sen var vi där några timmar och såg hur det slog omkring oss men inget napp, otroligt frustrerande! Vi kom tillbaka tomhänta…var det utrustningen eller de som höll i den som var orsaken tro?! Köpte fisk som vi grillade till middag…

Några härliga dagar som jag hoppas att vi snart kunna göra om.
Kajsa