Sommaren lider mot sitt slut här uppe i norr, vi har mörka kvällar och det är lite kyligt i luften om inte solen värmer. Imorse var det bara 10 grader…hösten är snart här så pannlampa och underställ måste snart letas fram. (Snart även skidorna…)

Lite lägre temp på väg oxå så det kommer bli lättare att träna hundarna mer ordentligt.
Jag brukar sällan springa med de stora hundarna då de drar så kraftigt, men idag testade jag det. Jag selade på Odin och begav mig ut, vi sprang en mil runt stigarna i stugan , det gick superbra, mycket bättre än jag kunde tro. Odin är den av våra hundar som drar sämst så han passade perfekt att springa med, de andra skulle jag aldrig kunna springa med de drar fööör hårt. Sköna springskor är dock ett måste!!

F21C50D0-1DA5-4037-986C-E085280344F8

Snart får vi börja ha hundarna lösa i skog och mark igen, så då blir det enklare att ha med dom när vi tränar själva. Koppeltvånget upphävs den 20/8, ser fram emot det!

Om knappt två veckor åker pappa med grabbarna och jagar och jag ska åka med en kompis och fjällvandra, Hilda ska oxå med mig, längtar! Hilda har aldrig varit med på sånt äventyr så det blir första gången i tält och första gången på fjäll. Hon är ju cool så jag tror det kommer gå bara fint.
FB6E46A7-5946-4668-A459-56131B25B49E
Jag köpte nya kängor förra året som är helt fantastiska så dom ska med. Crispi Hunter, jag har inte hunnit använda dom så många gånger, men det kändes som jag gått in dom direkt. Ett tips om ni letar stabila och sköna kängor.

/Tora