25/8 och fågelpremiär! Pappa har förberett sig och packat flera veckor, Odin och Lupo är supertaggade. De vet direkt när det packas jaktkläder att de ska få vara med. De följer pappa som en skugga när han packar och blir helt förtvivlade om han går iväg utan dom.
Vi åkte upp till Hemavan igår och är här tillsammans med två kompisar till pappa. Totalt är det 4 hundar som ska hjälpa oss att hitta ripa. Jag har inte jägarexamen så är med för äventyret och fjällvistelsen. Det är oxå otroligt att se hur hundarna jobbar koncentrerat och outtröttligt. Lupo är 10 år i februari men det märks inte! Han springer fortast och mest.
9DC90B74-677B-4C7B-B5F4-078892BC438E ABDD4356-FBAF-4EB1-93B4-663C2C3DBE73
Vi kommer att gå, gå och gå massor med fjällmeter denna vecka så all annan träning har uppehåll för mig. Jag kommer lämna jaktgubbarna och träffa en kompis på fredag, vi ska fjällvandra lö och sö., hon har då med sig Hilda och Doris från Umeå så de får hänga med.
Att ha bra kläder och skor är A och O en sån här tur, är gladast över mina kängor från Crispi som nu kommer användas alla dagar. Jag fattar knappt vad jag gick i innan. Dessa kan man gå i hur länge som helst! Bra regnkläder och en skön ryggsäck är oxå viktigt. Jag har lånat pappas rygga och den sitter bra. Sen har jag nästan alltid ullprodukter så jag inte ska frysa om jag blir blöt, sport-bh, Underställströja/T-shirt i ull och sen nån värmande kofta.
den här lilla var väldigt närgången vid fikat, förstår inte riktigt hur den tänkte. Inte rädd för hundarna heller…
F8120BFB-FAFD-4031-812E-46A335810BD6

/Tora