Veckan i fjällen gick alldeles för fort och söndagen var helt plötsligt där och dax för hemfärd…

6A4C41B7-9FC4-4FCC-9C9E-2B2390ED9903
Jag var med gubbarna och jagade tre dagar och sen var jag ute på egna turer, tog med mig Lupo en dag då han behövde få ”vila”  lite. Lupo är ingen kille som sparar sig utan går 100% på varje släpp, eller ja i allt han gör faktiskt.
Jag och Lupo tog en härlig tur upp mot kungsliften och det är ju helt underbart nu när det är bra temperatur så man varken fryser el svettas. Hundarna kan gå på utan att gå varma oxå. Det var stor skillnad att komma hem igen då det kändes varmt med Umeås 16-17 grader. Det har varit gott om fågel och hundarna har varit fantastiska. Det är kul att se hur de arbetar och extra roligt att se när Lupo söker fågel, så precist och står han är det alltid fågel. Han är bara bäst! Han fick lite kortare släpp och lite färre då han ändå snart är 10 år, inget man märker av men dock. Vi vill att han ska hålla länge och vi hade ändå 4hundar med oss. Lyckades få en film då han står och sen reser fågel.
IMG_1771

3BCBEA84-154C-4EB1-9C24-B5641E535133

Hundarna som var med på jakten har nu vilat några dagar och de varit hemma har tränats på som vanligt.

Äntligen har klubbträffarna startat, det är tillräckligt svalt på kvällarna så det går att köra med hundarna. Första träffen är nu ikväll, snart, så jag ska packa ihop nu och åka iväg.

/Tora