Förra helgen var jag ledare på en kurs i skidteknik. Vår klubb hjälpte brukshundsklubben så det var både med och utan hund. Odin fick vara med som skolexempel och skötte sig finfint i spåret. Jag fick en egen grupp, otroligt kul att kunna hjälpa de som inte åkt så mkt skejt. Kursen avslutades med att jag fick en skalle av Odin då jag skulle sela av så en framtand gick sönder…otur kan man säga. Lagades dagen efter så jag har inte ont alls nu.
43865554-E2B4-4D6C-886C-FDE3B4C1180E

18 år nu och jag har körkort oxå!! Fyllde år i torsdags förra veckan, skrev prov på fredagen och körde upp i måndags. Vilken frihet det är att kunna ta med alla hundar och köra iväg själv.(eller kompisar..) Mopedbilen har såklart varit bra men inte rymts så många hundar el kompisar direkt.

Körde med hundarna på Nydala i onsdags och på Kulla med lösa hundar igår. Det blåste så otroligt mycket, snön hade drevat och kändes som sandpapper. Hundarna fick springa mycket fram och tillbaka då de nog tyckte det gick långsamt, bara Doris som var nöjd med tempot, haha.

63316415-4BD4-45F7-9CDB-5564DFF56752

Nu har jag sportlov så det känns som jag mer el mindre bott i skogen. Jag har åkt längdskidor med och utan hundar, kört skoter, grillat med kompisar och promenerat med hundarna. Skönt att vara ute så man kan träffa lite folk oxå, vår familj är noga att inte träffa så många, vi måste alla hjälpas åt så Covid stoppas. Det känns så overkligt att vi vant oss att leva efter alla restriktioner, undrar hur alla kommer att agera när det är över?!