Idag har min mormor fyllt år. Det är ju helt klart konstigt då man inte får vara inne utan måste fira henne ute i snålblåsten, inte får vara nära heller så alla sitter några meter ifrån varandra. Trevligt i alla fall och det märkliga kanske egentligen är hur snabbt man vänjer sig vid att inte träffas i större grupper.

I fotbollen tränar vi på som vanligt men all gemensam träning med draghundsklubben är satt på paus tills vidare. Det drabbar oss inte jättemycket då vi har ett gäng som alltid brukar träna ihop, så vi får konkurrensen och samvaron i alla fall. Det som är klart annorlunda är att det inte kommer bli några officiella tävlingar och inga tidsträningar heller. Egentligen kan man säga inte några som helst klubbarrangemang. Det känns ovanligt och tomt och det vanliga tillfället ”att träna till” har försvunnit.
Vi har därför ordnat i familjen med lite egna träningar så vi ska hålla uppe nivån och känna att vi har ett tydligt mål. Tex löptävling med bestämd tid att springa en mil under, cykelorientering på tid, MTB i skogen osv. Såklart med fina priser också. Vi har hittat på en massa olika tävlingar både med och utan hund, det kommer bli galet! Finns bara tävlingsinriktade människor i familjen haha…

Idag har jag både haft Målvaktsträning och varit på gym så känner mig rätt mör i kroppen.   Gillar verkligen att vi har så nytt och fräscht gym på skolan som vi NIU elever får använda även på fritiden, det blir ju så enkelt.
/Kajsa