Ännu en härlig dag!

Vårvintern är så otroligt njutbar, kalla nätter och sköna dagar med snabbföre dessutom. Idag träffades vi några stycken på Kulla och tränade masstart, lite halvkaos då det egentligen är alldeles för trångt där. Vi lyckade i alla fall komma iväg allihop utan några större strul. Hundarna gick riktigt bra och när vinden var i ryggen kändes det inte som det fanns nåt motstånd alls, tänk om man hade den känslan jämt. Vi stannade kvar och grillade/surrade lite efteråt, den här helgen är egentligen den helgen som Vindelälvsdraget brukar vara, ofta säsongens sista tävling, roligaste dessutom.

Av alla tävlingar saknar jag mest att draget inte blev av, en 3-dagars stafett med laget, vi har alltid så otroligt kul. Vi bor och tävlar tillsammans och det är toppenkul. Nästa helg har vi lagträff så då kommer vi träffas och åka skidor och sen vara kvar och hänga ett tag om vädret tillåter.

Izak, Odin och Hilda sprang idag. Lupo fick vila idag, han är halt och har vilat en vecka, hans ena tå är väldigt svullen så han ska till Fagerholdts Rehab och få behandling. Vi har ingen aning vad han gjort heller, en kväll så var han bara halt och tån tre gånger så stor som vanligt. Tyvärr så är det sånt som kan ta lång tid att läka, Hildas tå tog flera månader innan hon var helt ok. Det ser ut att vara en liknande skada. Arne och Doris fick en promenad med mamma, de gick längs skoterspåren och Arne hade varit helt crazy tydligen… Han har just blivit 6månder och är en typisk junior, provar sig fram och försöker göra som han vill. Han sätts på plats av tikarna och den enda han har respekt för är Lupo. Ett foto från vår runda på Granngården, perfekt miljöträning. 

E5DF8FE4-B4C9-4949-99BE-0131FD323392