Förra helgen packade jag och syrran med oss allt vi behövde, hakade på husvagnen och körde söderut. Båda var lite uttråkade och behövde lite semester. Vi hamnade på en mysig camping med barnfamiljer och pensionärer, helt perfekt! Rullskidor, cyklar och löparskor var med så vi upptäckte området via eftermiddagens träning. En härlig helg som jag gärna skulle vilja göra igen! De vi bodde bredvid sa när vi skulle åka att de var rädda att det skulle bli livat när de såg att det var ungdomar som steg ut ur bilen haha, men vi skötte oss. Tränade, sov, åt och solade, en återhämtningshelg kan man ändå säga med lite lugnare pass.
Veckan har sett lite annorlunda ut. Jag har tränat beach volley med syrran tre kvällar så vi har hoppat över våra ordinarie träningspass. Rullskidor en gång och löpning en gång plus baechvolley. En typ av vila kan man säga…iaf vila från det vi brukar göra. Det är så otroligt jobbigt, benen får jobba hårt för att man ska kunna förflytta sig snabbt i sanden och fötternas alla småmuskler används. Det roliga är just att man bara är två oxå, det finns inga ursäkter, utan man jobbar alltid på sin boll.
Vi brukar spela på somrarna men inte så ofta tillsammans, oftast med våra kompisar.

Vår stuga är bara 5min cykelväg till en stor sandstrand som har uppsatta nät, så det är enkelt och bra. Det finns dessutom alltid spelare som är redo där. På kvällarna har vi badat el paddlat med hundarna, det är fortfarande alldeles för varmt för att träna annat än simning. Nu ska vi njuta vidare av  sommaren!