Säsongen är igång på riktigt och jag har cyklat en del denna vecka. (Må, ti, to, fre och sö…) Om jag ska kunna tävla med hundarna måste jag kunna cykla snabbt och bli mer teknisk på cykel. Som ni vet har vi just köpt en ny och den är riktigt rolig att cykla på. Över rötter, på sandiga vägar och längs kurviga stigar. Den är kvick i allt och mjuk att sitta på då den är heldämpad. Pappa ska följa med oss ut och lära oss lite mer om hur man ska tänka smart när det gäller kurvor, planering av väg, växlar osv.

FE990B75-136C-4416-94C1-978A691F4428

FC3F81F4-0A71-4D66-9E59-D71F89F46A08
I fredags och söndags hade vi träff med klubben, jag körde Odin och Lupo. Måste säga att Odin tar sig, han är nog den ultimata barmarkshunden. Det går lätt, snabbt och är en kort sträcka…hans koncentration ligger ungefär så länge som 4-5km…som en ung hund. Fast Odin är 4 år nu så betet han sig som en junior, inget tålamod och väldigt direkt i allt han gör. Vi fick göra tre st omkörningar så det var riktigt kul, jag låg inte ens på och trampade mycket då träningen var för honom. Det kommer bli en intressant säsong!
Lupo är alltid 100% när han jobbar så ingen överraskning där, han har verkligen aldrig en dålig dag. Vi startade först och kom i mål först. Lupo är nu 8år så det är förmodligen sista året med honom på tävling. Men han kommer såklart att vara med och tävlas i motionsklass så han ska fortsätta få ha roligt!