Slutspurten på träningen till SM blev inte riktigt som jag tänkt mig. Ett förrädiskt före gjorde att jag körde omkull på det tänkta sista snabba passet före torsdagens start. Som tur är så är jag bara blåslagen men cykeln är trasig. Vi har en till cykel som jag kan använda men jag vill såklart helst köra den jag tränat på hela sommaren och hösten.
Mamma ska åka med cykeln till någon cykelreparatör som vi hoppas ska kunna laga den innan onsdag då vi åker iväg. Det är sällan allt bara flyter på, lite gropar längs vägen måste det tydligen alltid vara…

Jag har sprungit sista passet med Doris idag och det gick iaf bara bra, hon kommer tycka det är fantastiskt skoj att få tävla. Hon kommer vara den klart minsta hunden på SM men förmodligen den med störst ego. Hon är ju uppväxt med vorsthrar så hon tror säkert hon är lika stor.
Jag skulle egentligen cykla med Izak idag men han fick springa lös istället när jag spang med Doris. Däcket blev liiite halvdåligt rull på efter vurpan. Jag hoppas inget mer gick sönder.
DC9E53EE-D3B1-4169-A712-53D3DDD9CBDF

Izak och Lupo kommer att tävlas två dagar var,  Izak kommer att tävlas i stafetten på söndagen oxå. Odin får följa med som en reservhund om någon av de andra skadar sig annars får han bara ligga och softa, inte hans grej riktigt så han kan få några mentalt jobbiga dagar.
Önska mig lycka till nu, vi ska verkligen kämpa och göra vårt bästa!
/Tora