Äntligen har jag kunnat träna själv! Den förkylning med halsont som jag dragits med en evighet har gett med sig och jag känner mig frisk. Jag har tränat både mig själv och hundarna den här veckan, det var ett tag sen sist. Izak fick (oxå) jobba rejält igår då vi tränade i ett sandtag och gick upp och ner i närmare en timme. Han har ju bara på eller av så tar i lika mycket även fast jag bara går bakom. Allt bromsande nerför och bottenlöst klättrande känns i låren och rumpan idag. Vi är en grupp kompisar som tränar tillsammans, såå det är mycket roligare än att träna själv.

F5ACBAA9-FA4A-470E-A7B3-0E292085DEDB Vi är 3st i träningsgruppen som kommer att åka ner till Gävle och SM nästa vecka. Vi har även hyrt lägenheter så vi kommer bo tillsammans. En liten minisemester med mycket puls kan man säga. Min faster bor i närheten av Gävle så vi ska träffa henne oxå.
Veckan som gick…
Må och tisdag vilade jag, onsdag så körde jag alla hundar och sprang med Doris, jag hade ledig dag. Torsdag fick de ”vila” eller ja, de fick en lång tur i skogen lösa så de var rätt trötta iaf. Fredag vila och lördag träning med cykel och kickbike. Söndag var igår så det har jag berättat om.
I veckan snöade det för första gången för säsongen, man kan inte annat än att längta till vintern nu! Men först lite fler barmarkstävlingar såklart. Vi kommer finslipa formen nu dagarna fram till SM och sen hoppas att vi, hundarna iaf, är i knallbra form.