Imorgon är det min sista dag på mitt nuvarande jobb, det känns lite trist men samtidigt så ska jag nu flytta till Hemavan så jag kommer vara i vinterlandskap äntligen. Jag kommer få en vecka ledigt då jag ska packa ihop och flytta uppåt. Förhoppningsvis slipper jag ta med mig mina dubbade löparskor och möts av kall snöfluff istället. I veckan har jag fått info om att VM är inställt och kollade på tävlingskalendern nyss och den är mest bara röd med överstrukna tävlingar. Om jag inte sagt det tidigare så är även vinter-sm inställt. Det finns inga tävlingar just nu som kommer genomföras. Allt ställs in och det måste ju få vara så nu för att hundra smittspridning, men otroligt tråkigt iaf. Det är såklart svårt att anordna nåt när man bara får vara 8st pga Corona. Jag undrar faktiskt lite hur det blir med jobbet i Hemavan oxå, kommer skidanläggningen verkligen ha öppet i vinter???

Träningen då… Hittills har jag tränat på bra denna vecka. Styrketräning/kondition inne och löpning ute. Jag har både sprungit längre pass och flåsat på intervaller. Hilda har dessutom varit med en gång på intervallpass i backe. Det går otroligt mycket snabbare med henne framför, man får lite extra energi dessutom när hon är med oxå. Hilda blir inte alls lika trött dock…
Styrketräning och smidighet har jag fixat hemma, vi har det mesta i utrustning hemma, även crosstrainer och testcykel.
Häromdagen var vi ute och grillade med Hilda å Arne, otroligt mysigt. Solen lyste och det var vindstilla och bara ett par grader kallt. Vinterväder när det är som bäst, mer snö bara så är det perfekt!
Hejade på skidskyttet idag, systrarna Öberg, grattis!!