Paket från Skistart!!
Känslan när man får sina nya skida och pjäxa i stort paket! Snabb uppackning och sen vill man bara ut och prova direkt!! Men…istället så hamnar pjäxorna på hyllan och skidorna i garaget ett tag….det ser iaf väldigt bra ut! Igår kändes det avlägset med skidor men inatt snöade det i Umeå så nu det känns hoppfullt! Skidspåret på Nydala öppnar faktiskt i början på november, så snart går det att börja träna på “riktigt”

Den här tiden på året när snön lagt sig på marken så kan vi varken cykla eller köra kickbike med hundarna, det går för fort och skulle bli för farligt
Vi har en kickspark som vi kommer att använda så fort det går, och innan dess får de springa lösa i skogen. En period med lite lättare träning för dom alltså.
45D8EAB7-19F6-4C22-BD04-466776250751
Jag och Kajsa fortsätter med stavgång, att springa och cykla i skogen där snön inte lagt sig än. (Utan hund)

Vi brukar ta några spinningpass på hösten oxå då det är den här mellantiden mellan höst och vinter. Det är alltid skoj att träna i grupp och spinning tycker jag ger bra resultat.

Kajsa kör fys med futsallaget men jag tränar fys själv varje vecka nu när utesäsongen är över på fotbollen. Konditionsträningen gör vi tillsammans så ofta det går.

Idag missar vi en timme av dagsljuset då tiden flyttas fram, inte bra! Mörkt när man går till skolan och mörkt när man går hem… Bra pannlampa och hårt pannben är bra att ha för den här tiden när det bara är mörkt hela tiden.

63253A86-8E2F-4C9A-9E4B-89FBBE0C3C64    B9CC42AB-ED63-46C0-8D65-3D88AA3442D2

 

Ett tips på en otroligt bra pannlampa är Mila Vega II Trail, fantastiskt bra ljus! Här på fotot ska vi ut och jogga i skogen, med en sådan pannlampa och reflextäcke ser man både vart man sätter fötterna och var man har sina vovvar mycket bra.

Hoppas ni haft en bra vecka!