Det har redan blivit kallare på kvällarna nu, bara kring 5grader på nätterna här, sommaren gick väldigt snabbt!! Vi har flyttat in från stugan och skolan börjar snart igen…eller ja, drygt två veckor kvar av lovet. Jag ska njuta av varje ledig stund då jag börjar sista året på gymnasiet nu, skolan kommer att ta mycket tid.
Jag har inte tränat en sekund denna vecka, inte tränat hundarna heller, utan hostat mig igenom den, såå tråkigt! Nu är jag remitterad till sjukhuset iaf så hoppas hitta det som gör att jag är sjuk så mycket. Kajsa tränar som tur är för både henne och mig… Kajsa kommer förmodligen skriva framöver då jag inte har så mycket att tillägga i en träningsblogg just nu.
/Tora

Hej!
Den här tiden på året börjar det vara lite mer som vanligt med träningen, man behöver inte vänta till sena kvällar för att värmen ska vara mer lagom. Man kan dessutom göra allt! Springa, cykla, paddla, åka rullskidor, stavgång och spela fotboll!! Ja, det är lite intensivt, men kul, och det går att göra allt om man planerar lite så inte samma muskelgrupp används fm och em tex.

Snart kan vi ha hundarna lösa igen och då blir det lättare att motionera dom lösa i skogen. Vår yngsta fröken är nu tre månader och väger 15.5kg…det går undan! Hon är fortfarande helt underbar och får följa med på allt möjligt, igår var hon på en match och ”tittade”. Tänk om alla våra hundar var lika coola…

277DEED9-5CD8-483B-8B37-9B7E9ABCE1D6

Lupo har haft konstiga anfall, liknande epilepsi, så vi håller på att utreda vad det kan vara, men det är svårt då inga prover visar nåt. Han är pigg och som vanligt annars. Det känns jobbigt, i värsta fall, om anfallen ökar i mängd och intensitet, så måste han somna in. Men vi hoppas att veterinären ska kunna reda ut och medicinera så han får leva med oss några år till, som lyxpensionär. Han är speciell för oss alla.
Imorgon har jag blivit inbjuden till Stora Noliamässan, alla I Umeå Kommun som tagit SMguld det senaste året ska hyllas, spännande! Mamma lär ju fota så jag kan visa nästa vecka…
ha en skön vecka, vi hörs igen!
Kajsa