Den här veckan har det varit riktigt kyligt! Ikväll var det minus 10 grader när jag och mamma var ute med hundarna. Det är fortfarande så fuktigt ute i luften så det känns mycket kallare nu än minus 10 mitt i vintern, man är ju inte van kylan heller.

827BB0A1-A6FD-4C91-A6F5-BFACEA5A6CE3

Idag tog vi iaf med oss stavarna och gick stavgång samtidigt som hundarna fick motionera sig själva. Vi har hittat ett jättebra kuperat ställe mitt i skogen med sandunderlag, så rätt jobbigt.

Det är verkligen kolsvart ute nu, längtar till snön kommer och ljusar upp lite. Pannlampan ligger ständigt på laddning, man vill inte bli utan ström mitt i skogen, man tappar ju orienteringen direkt då det är så mörkt.
Hundarna ser nog lika bra i mörker som mitt på dagen, de susar fram som oljade blixtar mellan träden. Man hör deras andetag från olika håll i en annars ganska tyst skog…

I tisdags fick jag och Kajsa möjlighet att springa inne på bana, så det var väldigt skönt att slippa springa ute i kylan. Det är en rundbana så vi var där och joggade runt, runt, runt. Skönt att vara inne men tråkig luft och utsikt. Jag passade på att lyssna på Kalle Zackari Wahlströms podd “I nöd och lyft”, jag gillar att det både är mycket humor och mycket om träning. När vi kom hem gjorde vi ”pizza special” med getost och röd och gulbetor, fantastiskt gott!

73A8F7AA-5059-4920-8E30-FA076F408386
Häromkvällen cyklade jag i skogen vid 21-22, det var bara jag, hundarna, cykeln och pannlampans sken…det är lätt att få bra fantasi när skuggorna bildar monster och grenar knäcks, så man ska bara trampa på och inte tänka så mycket.

613DC6E7-C36C-40D3-87B9-4703111B4F75
Skidspår…känns tyvärr långt borta. Vi har pratat om att åka till Lycksele över dagen nästa helg men vi får se, det blir 26 mil tor, långt att åka för nån timmes skidåkning. Kom igen nu, några decimeter snö, tack!