Tagit några dagar att sammanställa mitt första barmarks-SM! Kroppen var lite sliten av kraschen med cykeln när jag åkte dit men när vi åkte hem så var det mer träningsvärk som värkte…

i onsdags packade vi in alla hundar utom Hilda och styrde kosan mot Gävle och draghunds-SM. Vi kom fram rätt sent så packade bara in, rastade vovvar och la oss sen direkt. Ställde väckaren tidigt på torsdagen så Izak skulle få äta och rastas i bra tid före han skulle tävla. Hundarna är alltid lite extra ”på tårna” när man är på tävling så de gick runt runt och var överdrivet beredda, de ville inte bli lämnade.
På tävlingsplatsen hämtade vi nummerlapp, visade vaccintyg och lyssnade sen på bangenomgången. Liiite dumt att inte kunna köra banan innan men det hade inneburit en till ledig dag från skola och jobb plus att betala en till natt på boendet.
Jag cyklade med Izak 1a dagen och han ger ju allt och lite till….2km från mål så går kedjan av !!!! och jag får fortsätta utan att trampa, inte så kul start på SM! Springer uppför och tolkar i övrigt, glad att jag inte slängde in cykeln i skogen och gav upp för vi ligger på en fjärde plats när jag kommer i mål. Det gick alltså fort de första 4,5 kul!

Känner mig lite besviken men tänker att jag ska göra så gott  jag kan och förhoppningen är att köra upp minst en placering. Izak var ju superduktig!
Pappa tar med cykeln och lämnar in den till en verkstad i Gävle för lagning…jag kikar på några fler klasser och hejar på alla, samspelet hund och förare är så fantastiskt i många ekipage.

Vi bodde i en lägenhet i Sandviken tillsammans med vänner från klubben så det var lugnt och skönt när tävlingarna var över för dagen, och cykeln hämtad. Hundarna fick bra med vila och jag och pappa med. fortsättning följer…

Tora