Sommarlov!
I tisdags var första dagen på sommarlovet. Jag är 17år nu och det här är troligtvis mitt sista riktiga sommarlov. Jag kommer att arbeta litegrann men mest kommer jag att ägna tiden åt att träna faktiskt. Tora tog studenten! Nu väntar jobb och sen högskolestudier för henne.
216F9D4C-4A70-4C54-8AFE-0550F2445380

Jag var hos fysioterapeuten i onsdags och nu är jag klar att träna utan nästan några förbehåll alls. Axeln och skuldran som varit paj fick äntligen OK. Det känns så fantastiskt bra! Jag drog direkt på mig fotbollsskorna och åkte till Målvaktsträningen och efter det blev det beachvolleyspel. Otroligt kul och roligt att kunna lära sig en ”ny” sport.

Jag kommer att träna fotboll må, ti, ons, to och fre och spela match på helgen så det kommer bli fullt upp. Den här tiden på säsongen brukar jag och Tora ha svårt att hinna träna så mycket med varann.

2DDFB6EC-D627-4CF2-B13B-F9E2A2E28F9D

Vi har haft otroligt varmt hela veckan så hundarna har fått vila helt, det är omöjligt att träna hundarna nu. För kallt i vattnet än så länge för simturer och för varmt i luften för dom att springa. Det skulle vara om man tränar på natten kanske…ska kolla med pappa vad han säger haha. Säkert poppis!

Vi har dragit igång en liten minitour med tävlingar på 3 olika ställen och prisutdelning och fika/korvgrillning efter sista deltävlingen. Första var 31/5 i vännäs, sen 14/6 på Kulla och sista är 18/6 Laxviken, vid vår stuga. Bara hoppas att det blir något svalare de kvällar som återstår, första tävlingen var det för varmt så vi stod över. Hundarna laddar alltså med vila inför de två sista deltävlingarna, perfekt.

Grattis till alla studenter, till er som fått sommarlov och till er som fått semester!