Tävlingen i Härnösand hoppade vi över då jag blivit förkyld igen…hopplöst!! Men känslan av tävling har jag fått i alla fall då klubben anordnade en tävling.
Jag körde Odin som överraskade väldigt positivt för han tog i hela varvet, han är ju minst sagt lite ojämn… Jag trampade inte på såå mycket eftersom jag vill bli frisk men hjälpte till lite lagom. Odin kom i mål på en bra tid inte alls långt efter Kajsa/Izak som hade bästa tiden både på korta och långa varvet. Snyggt syrran!! Jag hamnade på 4e plats.

82556D2C-8E0A-415C-9F18-E18AF219F73E DFCD0D87-261F-4BEC-B1AD-06EF839CE2EB EF711C01-A23C-4CFC-9B1C-A8F6335E30D0

Kajsa trampade inte heller allt hon kunde då hon hade match oxå i em. Hundarna gick fantastiskt bra alla tre!! Pappa körde Lupo och Lupo gör ju alltid sitt bästa, man blir aldrig besviken, en riktig vinnarskalle är han, om nu hundar kan vara det. Efter tävlingen fikade vi allihopa och njöt i solen. Hilda och Doris sprang runt och underhöll oss…

Underbara dagar nu med klar höstluft och sol.

Tankarna har redan skenat iväg till nästa helg då jag ska tävla med Izak, på tal om pålitlig så är han oxå helt otrolig. Snabb, stark och springer alltid allt han kan. Man får tänka lite till sånna hundar så de inte går sönder eller springer snabbare el längre än sin förmåga. Jag kommer tävla med cykel, synd att jag inte kan springa med Doris oxå, måste vänta med det lite tills jag är 100% frisk.
Kajsa kommer vara i Luleå på match på sö och pappa jaga med Odin och Lupo i helgen, så bara jag som tävlar. Äntligen är tävlingarna igång, såå kul!

Tora