Vi hade en riktigt härlig träningsdag med gruppen senast, med både hundkörning och cykling. Hundarna tränades först och sen cyklade vi alla ut på en tur i skogen efter det. Pappa hade hittat en rolig runda på ca 2mil som mest var i skogen på rätt smala stigar men oxå längs lite bredare sandvägar på några ställen. Det är tallhedar på stora delar av markerna här omkring så mycket sandiga vägar och sandtag dyker upp.
Vi cyklade även förbi en rallycrossbana, de var lite snabbare körning på den banan… Cyklingen väckte helt klart mersmak även om man känner att kroppen är ovan.

D86BD550-575F-4025-B483-B3E91974143B
En kompis till mamma var förbi i stugan i helgen och ville prova paddla, hon hade aldrig testat förut så ville starta på land med lite enkla instruktioner. Vi drog fram kajaken och hon fick sitta i den på gräset och känna sig för och även hur hon skulle göra med paddeln osv.  Såg otroligt roligt ut! Hon kom fram till att hon inte ville testa i vattnet än då det bara är några grader varmt, för stor risk att tippa i tyckte hon. Själva så tycker både jag, mamma och Tora att det funkar så länge vattnet är lugnt, kajakerna är så stabila så det känns ok. Nu är det dessutom skoj då det är så mycket svanar överallt. Festliga fåglar med häftigt humör, man vill inte vara fööör nära.

E9644E45-3ECB-4F07-9778-C4CBF9A5AEAB
Jag har tyvärr blivit förkyld, det slog till med full kraft igår, så jag har försökt isolera mig lite hemma nu. Jag hoppas att ingen annan i familjen ska smittas. Det känns som en vanlig vårförkylning, men man blir lite nojig såklart. Jag kommer missa hela denna veckas träning men får väl uppdatera mig på vad skistart har för nya träningskläder i stället. Jag behöver fortfarande cykelskor och en hjälm så det är kanske nu det blir av!

Vi hörs snart!
/Kajsa