Nu drar det ihop sig och blir mer och mer fokus på min träning. Men fortfarande svårt att få tiden att räcka till. Man jobbar heltid och ska försöka hinna med träning och andra göromål. Inte det lättaste alla gånger.

Men nu ska jag börja jobba natt, vilket jag själv tycker är bättre. Dels har jag ända fram till 21.00 innan mitt pass börjar, till att träna. Är mer en nattmänniska ändå. Sen så kommer jag vara flerdagar-ledigt som ger mig mer tid till att fokusera på träningen.

Och nu denna vecka kommer jag starta upp med min PT Maria, på Hälsokompaniet där jag tränar. Kommer nog vara mycket tester för att se vart jag ligger, vilken grund jag står på. Sen blir det utifrån detta och mina mål som jag kommer sätta in, med Pt hjälp, allt jag har för att ta mig till mål!

Och nästa vecka kommer jag även få nyttan och hjälpen av en coach, Vasaloppscoachen Erik Wickström. Han ska hjälpa mig med att sätta ihop lite träningsprogram och tips på träning mer riktad mot skidåkning och teknik. De delarna som min PT inte känner sig helt hemma och då blir det ju perfekt upplägg detta!

Ser verkligen fram emot detta, och hoppas på att det kommer ge mig mycket positivt och erfarenheter att dra nytta av mot Vasaloppet. Jag hoppas bara att jag har kraften, orken och disciplinen nog till att ro iland detta. just nu känner jag mig otroligt peppad, men mer och mer kommer tankarna:

“-Vad Tusan! har jag gett mig in i!??”