Treningen har gått tydelig fremover og formen begynner å sitte ganske greit. Neste konkurranse nå er O-Ringen i Sverige (5-dagers løp i Sverige), hvor planen er å forbrede meg veldig o – teknisk.

Treningen denne uken har gått ganske bra, men redusert mengden for å bygge overskudd. Uka har derfor vært en veldig lett uke. Joggeturene denne uka har også gått veldig sakte.Ultralight_IMG_1172

Starten uka på den best mulige måten, nemlig mandagsterskel. Programmet denne mandagen var 10 x 3 minutter på terskel, med 60 sekunder pause. Følte meg ikke 100% på starten av økta, men fikk løpt progressivt fortere, og samtidig gjorde laktaten lavere! Etter 6 repitisjoner målte jeg 3,1 i laktat og etter 10 hadde jeg 3,0 i laktat.

Dagen etter hadde jeg heller ikke godfølelsen, heller omvendt. Rolig med en kompis, 6 km på 5:30 fart med 124 i snittpuls.

Onsdag følte jeg meg heller ikke så bra i starten av økta, men ved at jeg hadde 100 meter stigningsdrag midt i økta hjalp veldig. (etter hver km etter 6.). Økta ble 50 min og 5:20 i snittfart.

Torsdag var det tid for intervall igjen. Denne gangen rundt bugårdsdammen i sandefjord. Det ble en tung økt på løsgrusen. 3 x 2000 meter på snitt 7:30.IMG_1180

Fredag var det en kort 6 kilometer før både frokost og Stavernfestivalen! Sliten i legga etter å ha hoppet så mye.

Lørdag var det tid for en rolig 10K alene. snitt på 4:47per / km med 145 i snittpuls.

Avsluttet uka på en avslappende måte med veldig rolig økt på stier i skogen, dette for å ikke bli for opphengt i fart. Fikk meg en bra økt på akkurat 60 min.