Forrige uke var det drillet for Junior-VM testløp, der topp 6 sammenlagt skulle senere til Danmark for å løpe. Siden vi konkurrerte mot 19- og 20åringer, var det selvsagt ikke så stor sjans for å pIMG_1038restere bra. Testløpene ble arrangert i Os og i Røros, for meg var det 6 timer kjøring. Siden jeg nylig hadde fått lappen og det ikke passet for andre måtte jeg bruke løpsdagen på fredag til å kjøre i 6 timer, noe som absolutt ikke var ideelt. Dagene før testløpene hadde jeg i etterkant sett som at jeg trente litt for mye, i tillegg til at jeg kjørte opp på løpsdagen, så sto ikke formen til å være der. Dette var veldig dumt og kjedelig.

På fredag var det en tung og litt kjedelig sprint (-4km), i tillegg funket ikke emit-brikken min bra nok, og ble disket for å ikke ha stemplet bra nok.. Føltes greit siden jeg uansett ikke hadde gjort et bra løp.

På lørdag var det duket for langdistanse, følte meg ekstremt lett på oppvarming, og var sikker på at dette skulle bli en bra opplevelse. Halvveis i løpet måtte jeg derimot bryte, kroppen stoppet helt og jeg følte meg dårlig. Skyltes nok mye av lite energi etter løpet i går og lang tid mellom måltidet før konkurransen. Var kjipt å bryte når jeg hadde spart kreftene ganske bra i forkant, og løpt greit før det.IMG_1039

På søndag var det siste dagen å få gjort et fullførende løp på. Mellomdistanse er ikke helt min stil, men jeg fikk avsluttet med et helt greit løp, og lært mye av terrenget og egen kapasitet med tanke på oppladning. Kan ikke treffe hver gang!