Det var tid for en ny uke med bra trening, selv om uken endte som jeg absolutt ikke trengte eller håpet på, var det fortsatt en bra trening med gode økter.IMG_1310

Mandag morgen startet med 40 minutter opp til en liten topp, Storhøvdam som var 1075 meter over havet.

Mandag kveld ble annerledes med bare 30 min rolig igjen. Valgte å drøye intervall på grunn av litt vondter i akilles.

Tirsdag morgen startet med en grundig time i terrenget, før jeg på kvelden løp en halvtime rolig hjemme igjen. Mellom øktene denne uka var det nesten for mye tåhev.

Onsdag morgen var det tid for en tilvenningsøkt for litt større fart enn vanlig; 3 x 1000m hardt og 6 x 200m terskel var på programmet. Tusenmeterne gikk unna på 3.11-3.06, prøvde å flyte bra men det var tyngre enn forventet.

Torsdag kveld var det tid for en rolig 10k igjen med gutta, 46 minutter tok det.

Fredag kveld fikk jeg med meg et stort felt på en 8 kilometer, det tok snaue 36 minutter.

Lørdag skulle jeg løpe Night Hawk (5,5 kilometer på lørdag kveld og 8,3 på søndag morgen), så startet lørdag IMG_1396morgen med en tidlig shakeout (4 kilometer). Følte meg veldig bra på oppvarmingen før 5,5 kilometeren som var natt-etappe. Starten gikk og kjente tydelig at det fysiske var ganske bra. Som vanlig prøver jeg å legge meg i en sikker gruppe som litt bak teten og heller løpe meg oppover. Det funket ganske bra i starten men endte tidlig opp alene. Heretter bommet jeg litt for mye på en post og havnet langt bak. Mot slutten av løpet fikk jeg lurt beinet mellom to steinplater mens jeg løp og fikk et kraftig kutt på leggen og store vondter i hofta. Fullførte løpet med haltende gange.