Et av årets morsomste og mest spennende uker er gjennomført. Det ble ikke helt som jeg håpet på med tanke resultatmessig og o-teknisk gjennomføringer, men fikk noen bra hardøkter. Hadde også litt uflaks med å ende opp litt vondt i kneet etter et lite fall og sykdom som stoppet uken brått. Ellers var uken veldig sosial og jeg er klar for å gi mitt alt når jeg kommer hjem. IMG_1249

Kom frem halvseint søndag, og rakk ikke løpe en tur med mindre jeg skulle legge meg seint, noe som jeg ikke skulle. Mandagen startet med seige reisebein, og planen var å komme inn i terrenget og løpe ordentlig rolig. Ellers løp jeg ikke så altfor dårlig teknisk.

Tirsdag var det klart for hardøkt igjen, men mest fokus på å holde det bra teknisk og god flyt i løypa. Startet ganske bra og kom tidlig inn i kartet, men mistet etterhvert litt for mange sekunder på hver post og ødela flyten. Misset også en del minutter mot slutten og løp umotivert til mål. I tillegg til å ha slått kneet i en stein. Onsdagen var kneet for stivt til å kunne løpes på, så måtte sykle ved siden av gutta på hviledagen.

Torsdag var det nok en langdistanse på programmet, i tillegg til 33 grader! Istedenfor løp jeg gjennom sprintløypa fra gårdsdagen og fikk en solid økt i varmen der hvor jeg kunne kjenne ordentlig på kneet.

Fredag var det tid for hardøkt igjen, jeg inn for å bli ordentlig sliten, men løypa var for teknisk så ble hengende bakpå. I tillegg til at jeg begynte å kjenne det i halsen.IMG_1268

Lørdag var jeg blitt syk og O-Ringen 2019 måtte derfor bli satset på noe annet enn orienteringa.

Søndag var det på med bilbeltet og 7 timer bil hjemover. Gledes til neste uke!