Da var det på tide med siste konkurranse i orientering på to gode måneder. Men før det måtte tre norgescupløp gjennomføres. Heldigvis i år var det ikke lenger enn til Larvik. Men det betydde også at terrenget ikke var helt allverden heller. Sprint på fredag, mellomdistanse på lørdag og langdistanse med jaktstart på søndag.

Treningen denne uka hadde gått overraskende bra, og jeg følte meg relativt bra på flere økter.

Mandag morgen hadde jeg en økt som begynner å gå inn i rutine for meg. 3,5 kilometer oppvarming før 10 x 80 meter bakkesprint og deretter 1,5 kilometer nedjogg. Føler også jeg får både overskudd og bedre steg av dette.

Tirsdag kveld hadde jeg en rolig/ moderat 10 kilometer. snittfart på 4:18/ per km, og snittpuls på 152.

Onsdag var det tid for siste intervall før NC. Denne gangen 6 x 830 meter + 2 x 415 meter. Endte med 3,0 i laktat.

Torsdag morgen tok jeg meg en rolig 6 kilometer på kupert sti. 5:08 / per km i snitt.

Fredag kveld var det tid for sprint. Sprinten var veldig preget av skog, og inneholdt en del veivalg med mye grov skog, dette hjalp ikke særlig når jeg hadde asfaltsko. Jeg gjorde en del tabber i starten av løpet og var ikke helt fornøyd med selve løpet, men fikk derimot en ydmyk 17. plass.

Lørdag morgen var det mellomdistanse, planen var å gi alt og kjøre hardt, men løypa var altfor teknisk så jeg falt fort gjennom og endte med å daffe meg gjennom.

Dette gjorde til at jeg startet i fellesstarten på jaktstarten, noe som passet meg greit. Prøvde å ligge blant de tre første hele tiden for å så ta det i spurten. Dette gjorde jeg, men grunnet et uheldig fall 150 meter før mål endte jeg 0,1 sekund bak førstemann på fellesstarten. Men veldig fornøyd med bra hardøkt.IMG_1128 IMG_1126