Like brått som sesongen var ferdig, kom den igjen. I ukene framover handler alt om å komme inn i sin egen boble i løp igjen og tyne ut alt man har av krefter til mållinjen. Fremover nå har jeg mange konkurranser som er både viktige og uviktige med tanke på resultatet. Men kroppen må bli vaIMG_0919ndt til å kjempe og lungene må presses ordentlig før de viktigste løpene skjer. Denne uken deltok jeg i både Kretsmesterskap i terrengløp og YT Holmenkollstafetten i Oslo. Begge konkurransene gikk nokså greit.

Mandag kveld var det tid for KM terrengløp på Nøtterøy. Løypa var ekstremt kupert og distansen var 2500 meter. Heatet var nokså sterkt når bare jeg og min løpekompis skulle konkurrere i den klassen. Uheldigvis stakk han av med seieren 3 sekunder foran. Vi startet veldig rolig og fikk satt farten opp ganske mye etter 500 meter. Gøy å konkurrere mot en jeg løper med hver dag, og i etterkant gøy å slite så mye.

Tirsdag morgen følte jeg meg sår i hamstring og måtte avslutte økta på litt over 5 kilometer.

Onsdag morgen var planen å kjøre 1200 meter og 600m maks testløp, men hamstringen sa nei og løp derfor bare rolig isteden.

Torsdag kveld var hamstring klar, økta ble derfor 20 min rolig på mølla + 4x100meter drag. Etterfulgt av intensiv styrke for både bein og overkropp.

Fredag morgen var det vanlig program med løpsdrill og gjennomgang av morgendagens stafett!

Lørdag morgen var det tidlig på med buss og retning mot Bislett stadion. Var tidlig på starten min og klar for egen etappe. Løypa jeg fikk utdelt var “utforspesialisten”, noe som absolutt ikke passet meg noe godt, men jeg måtte gjøre mitt. 5:02 på 1810meter – 2:47per/km. Det gikk veldig fort og var veldig bratt, men veldig gøy å løpe noe helt nytt. Ble til slutt nummer 6 av 11 i Menn Junior! IMG_0937 (1)