Etter en lang pause fra Strava (mest grunnet lite motivasjon til å legge ut og skrive på alle øktene, men også pga akkiles), er jeg endelig tilbake igjen. Treningen blir som vanlig, men nå kan flere se på arbeidet.

Denne uka var det på tide med en nokså hard uke, samtidig som jeg skulle restituere fIMG_1138ra søndagens løp og ha overskudd til ny uke på mandag.

Mandag morgen var det 75 min på ElliptiGO utendørs.

Tirsdag morgen ble det o-teknisk langtur, klokket inn på 2,5 time!

Onsdag morgen tok jeg en morgentur, endte med 7 kilometer på 30,5 min. Snittpuls på 147. Etter det var det rett på 30 min med svømming, med innlagt 10 min aquajog

Onsdag kveld var planen 6 kilometer, det endte på 25 min. Snittet på 4:13/ per km med 152 i snittpuls. Avsluttet med 4 x 80 meter stigningsdrag i bakke.

Torsdag kveld var det tid for intervall igjen. Denne gangen var det kontrollmålt til meteren, og løypa var 2647 meter lang, denne skulle kjøres 3 ganger. Hadde også målt opp første og siste tusenmeteren så jeg fikk se ca hva jeg lå på. Følte meg veldig bra første og hadde heller ikke overtenning når jeg startet, klokket inn første tusenmeter på 3:41 per/ km og holdt det gjennom hele første draget. Men løypa var relativt tung og litt slitne bein så endte med positiv split på de to neste dragene. Aller siste kilometer av siste på 3:42 og målte 3,5 i laktat rett etter økta, Terskel!!IMG_1164

Fredag kveld var det tid for en 10-kilometer med gutta før Diamond League, klokket inn 42 min og 14 sek med 152 i snittpuls.

Lørdag morgen var det recovery + 8 x motbakkesprint.

Lørdag kveld var det tid for intervall igjen, denne gangen litt fart. 3 x 3 min terskel før 5 x 200 meter med piggsko! Godt sliten etterpå.

Avsluttet uka med 30 min rolig aquajog.