Vi har haft aprilväder här å det grövsta! Sol, snö och regn inom samma timme och från att sitta i T-shirt i värmen till att ta på sig dunjacka och mössa. Tog på mig T-shirt och tights när jag sprang och kom tillbaka med frost i skägget Haha. Väldigt lurigt och det går inte att klä sig rätt. Det haglade en stund igår oxå, stora hagel som gjorde ont när de landade på kroppen.

Några kompisar till mina föräldrar ska till Hemavan nu sista april och jag kan åka med till Tora om jag vill, funderar på det så jag kan få kräma ur det sista ur vintern. Det är som finast där nu då nätterna där är kalla och dagarna varit soliga och fina. Man blir alltid så energifylld av fjällen dessutom! 

Förra veckan hämtade vi skidorna till hundpulka som varit på slipning, vi hade glömt dom där då det inte varit några tävlingar så har vi inte saknat dom heller. Det är Marcus Grapes pappa som fixar skidorna och de blir bättre än nya. Vi ska slipa om alla skidor som behöver en ”glowup” det gör så mycket för farten att åka på bra skidor. Belagen blir toppen! Efter slipningen så får de vila till nästa vinter som förhoppningsvis har mer att bjuda på när det gäller tävlingar. Vi har inte ens kört in Hilda ordentligt med pulka denna vinter, det hade varit självklart en vanlig vinter.

EEAF3EBC-2CFF-48B5-9DE1-AF96BD317DC0

Arne växer och liknar sin far på så många sätt, duktig på fjället oxå. Det ska bli kul att se vad han förmår på jakten i höst.
Lupo har blivit pappa till sin andra kull, det blev fyra hanar och tre tikar. Så söta!
Kajsa