• Jeg biter meg fast!

Så jeg starta en ny uke med en klassisk hurtighets-økt, med fokus på staking og å komme høyere frem med hofta mi. denne økta fikk kjempebra og jeg hadde en god kropp etter en tøff samling i forrige uke. så kom tirsdagen da vi på skitreningen skulle ha fellestrening og det var intervall som sto på programmet, vi skulle ha 6-6-5-4-4 med 2 min pause mellom dragene.

Onsdag skulle jeg ha treningsfri,  så neste en spenst og hurtighets økt på beina, prøvde selvfølgelig å hoppe lengre for hvert hopp!

Så kommer den dagen i uka som kanskje er tyngst (etter min mening). nemlig max-styrke trening!

da hadde jeg 6 repetisjoner på hvert sett. og 30sek pause mellom settene for å skape «hypertrofi»

Jeg tror at med slik trening vil jeg ha en stor fremgang i skisporet! Noe jeg slet med i fjord var at jeg ble veldig fort muskulært sliten. Det var noe jeg måtte forandre på, slik at jeg kan gå fort over lang tid uten å bli så sliten sa Imari fort.

Lørdag i  forrige uke hadde jeg en kombi teknikk økt hvor fokuset var å ha høye posisjoner slik at jeg kan gå enda mer økonomisk på ski. søndag hadde jeg en langtur hvor jeg løp i ca 1:45 + litt spenst, hurtighet for å bryte opp treningen litt mer, slik at den ikke blir så monoton.

Så kort oppsummering har jeg hatt kjempestor fremgang som utøver og ser godt frem til vinteren!

Sebastian

IMG_0088