Ennda en ny uke!

Jeg liker veldig å periodisere treningen min! nå som jeg har startet på treningssenter er det mye enklere å «rekke» treningen. For nå gjøre jeg den rett og slett etter skolen så er jeg ferdig med den biten før jeg kommer hjem. Jeg har i det siste vært litt forkjøla i det siste så jeg har ikke hatt mulighet til å delta på hardøkter og liknende. Så da har jeg gjort det beste ut av det å trent styrke som et alternativ til treningen. Jeg liker følelsen av å bli sterkere og raskere. Mandag hadde jeg styrke på beina, jeg følger ett opplegg som består av squats, diverse utfall og beinharde rygg-øvelser.

Tirsdag måtte jeg ut å lufte kroppen med 1 times klassisk ski på beina!!. Det var deilig å røre kroppen på den måten etter en ukes forkjølelse!

Onsdag trente jeg overkropp med lette repetisjoner dette bestod av benkpress, millitær løft, flies, og mage øvelser. Jeg prøver ikke å ha så tunge økter. Dette gjør jeg bevisst for å ikke bli «tung» i kroppen. Det er det siste jeg som langrennsutøver vill ha noe av..

Jeg er fortsatt litt for «syk» til å delta på harde fellestreninger, så da tar jeg en ekstra styrkedag på torsdag hvor jeg tenker at jeg skal trene bein og mage. Fordi hvis det i det heletatt er noe jeg har absolutt lært så er det at jeg ikke er sterk i beina mine. Dette trengs å tas tak i så derfor bruker jeg den tiden jeg ikke kan trene hardt til å vende beina til denne type styrketrening