Måndag morgon och Max A på gymmet med Limpan, Sara, Sandra och Björne.

Måndag morgon och Max A på gymmet med Limpan, Hanna, Sara, Sandra och Björne.

Bockar av den sista veckan i november. Idag är det den första advent och det har lagts fokus på lussekattsbakning, lotteriförsäljningen på julskyltningen och söndagsmiddag med härligt sällskap och såklart bevakning av långloppet i Livigno samt världscupen från Lillehammer.
Efter en period med gott om mängd så summerar jag nu en lättare vecka med korta intensiva psss och totalt runt 6 träningstimmar. Men har då i alla fall försökt få till några bra kvalitetspass. Dock inte en ända mil rullskida denna veckan. Första gången sedan semestern skulle jag tro.

Stakmaskin och då på Skierg. Allt från 3×5 minuter till dagens långpass 2×30 minuter. Motstånd 6-10 på en Pm5 maskin(den nya varianten). Tycker det går rätt bra att köra Skierg även lite längre stunder. Men det underlättar att lägga in några impulser eller snabba drag för att få lite variation och jag tycker då att tiden uppfattas snabbare. I Torsdags checkade jag in på löpbandet och körde 10×1/1 min. Ett kort men galet effekt pass! Svettades och flåsade så folket stirrade på mig men det bjuder jag på då det var ett grymt bra pass.

Efter 5x3 minuter på Skiergen så passade jag på att dra 100 meter. Väldigt längesedan men satte dit en okey tid på 17,0 s. M10 och på en PM5.

Efter 5×3 minuter på Skiergen så passade jag på att dra 100 meter. Väldigt längesedan men satte dit en okey tid på 17,0 s. M10 och på en PM5.

Fick en återbudsplats till Lindas morgon-TRX så den fredagsmorgonen har jag känt av i ljumskarna hela helgen.

Då veckan inleddes med en ordentlig köldknäpp så var det i Onsdags öppning av konstsnöanläggningarna i bla Tranemo, Eksjö och Borås men jag håller ut ett tag till. Man vill ju ha minusgrader och vit snö vid självaste premiären och som det ser ut just nu så får vi hålla ut några dagar men vi hoppas på snöpremiär framåt helgen!