Hej på er!

IMG_4482

Här är en bild från helgens skate sprint :-) 

Nu är jag tillbaka igen, i veckan har vi fått ställa in våra träningspass med Träningsakademin på grund av kylan. Tråkigt, men vi ska ses nästa vecka som vanligt. Dock kanske det har varit bra för min egen del då jag varit sängliggandes med feber. Då har jag blivit tvingad till att vila men nu är jag laddad med energi igen, man blir lätt så rastlös när man är sjuk. Håller ni med?

IMG_4485

Här ser ni en bild på mina överdragsbyxor, de kommer från Swix och håller mig varm om vintrarna. Glöm inte bort att Skistart har ett erbjudande då man får 20% rabatt på överdelen om man köper både överdel och underdel, perfekt! Ni hittar byxorna HÄR!

I torsdags började jag träna igen, ofta efter en förkylning brukar jag börja lugnt för att se hur kroppen reagerar på ansträngning.  Börjar man träna för hårt för tidigt finns det risk att man blir sjuk igen, vilket gör att man måste vila ännu längre och det vill i alla fall jag undvika. Så nu i helgen har det inte blivit någon tävling för min del. Däremot lätt träning och varit och kikat på tävling på Skyttis i Ö-vik. Det har varit både långlopp och sprint, vilket har varit väldigt inspirerande. Sista cupen kommer nämligen att vara i Ö-vik så nu är det bara att ladda om och göra det bästa av säsongen. Resten av mina skidvänner kommer befinna sig i Jönköping i veckan eftersom det är JSM! Som ni säkert förstår har det blivit för tight för mig mellan sjukdom och JSM så därför kommer jag vara hemma och träna. Men till er andra juniorer önskar jag er stort lycka till!! :-D

Vi hörs snart igen!

 

/Hedda, Träningsakademin UF