Denne uken tok jeg meg ekstra tid til å vite hva jeg gjør, en rolig uke hvor jeg er og hvor jeg vil være. Veien til målet kan ikke gjøres uten noe plan. Etter en del konkurranser de siste månedene tok jeg meg en velfortjent “offseason week”. Utnyttet uken bra og kjenner nå (søndag) at jeg har mye overskudd og klar for å gjennomføre planen og opplegget mitt. Derimot så har jeg ett NorgesMesterskap igjen, nemlig NM Natt som arrangeres lørdag neste uke. Denne uken har jeg ikke fått gjennomført en eneste nattøkt orientering, men neste uke skal jeg gå inn litt ekstra for å stille best mulig på NM Natt.

En rolig uke for meg er samme intervaller, men saktere og færre løpetur. Dette gjør at jeg får en del overskudd og litt bedre tid til alt ellers.

Uken min bestod av (Høstferie):

Hvile Mandag morgen.

Mandag kveld: Intervall Terskel 6x4min med litt fortere siste halvdel. (fra 3.50-3.35) makspuls 184.

Morgenøkt Tirsdag: Recovery 4,4km (5.01per/km) med snittpuls på 134!

Onsdag dro jeg til Gøteborg og ble en økt på kvelden med litt fart (9,2 km – 4.49per/km + 1km med 3.25per/km)

Torsdag før frokost: 5,1km – 4.58per/km i Botanisk Have i Gøteborg.

Kveldsøkt Fredag: 6,4km progressiv jogg – 4.41per/km.IMG_5161

Lørdag Morgen: 6km tempo harejobb for en venn (snitt 4.05per/km) . Tilsammen 9,6km – 4.39per/km. 179 makspuls fordi siste km ble tatt på ca 3.45per/km kupert.

Søndag morgen: Alternativ langtur – rulleski (80% staking, 20% diagonalgang ) 15km – 1time.

 

Halvveis fornøyd med uken, synes den ble litt for rolig og følte jeg kom litt ut av rytmen. Tungt å måtte velge å ta langturen på rulleski, fordi jeg føler meg bedre med løping hver dag. Har kjent noen tendenser siste uken av hoftevondt, brukte derfor 5-15minutter etter hver økt med å ha hofte-øvelser og generell styrke. Ser fram til ny uke med god trening og flere o-tekniske økter.

Mot vinteren skal jeg bruke disse pulssonene og tabellen for å vite hvor jeg skal ligge på forskjellige løpeturer.IMG_5163