Hejsan alla!

Hur är det med er? Hur går träningen? Ni som är Skidåkare vad kör ni för träning nu på sommaren, massor av rullskidor? Det härliga vädret har verkligen varit kul att ha här, dock dem senaste dagarna har det blivit betydligt kyligare ute. Har nästan känts som höst kyla, och ofta har man blivit lurad när man tittat ut genom fönstret då man trott att det varit varmare ute än vad det är. I veckan har jag kört några tidiga morgon pass på LVG cykeln, och då har temperaturen legat mellan 2-4 grader vilken blir ganska kallt när man cyklar LVG. Nästa lördag tänkte jag cykla årets första motionslopp på LVG, det är ett lopp som anordnas här i Blekinge, Bräknetrampen heter det. Tror att distansen jag ska köra är mellan 120-140km.

Har tyvärr inte kunnat cykla någon MTB senaste tiden på grund av att men hjullager gått sönder till bakhjulet, men ikväll ställde jag mig i verkstaden och åtgärdade det problemet su nu är MTB lagad och redo att tas ut på ett träningspass igen! Är ni många här som kommer att cykla cykelvasan? Ni som kommer cykla vad kommer ni att cykla på för cykel? Kör ni Hardtail eller Fullsuspension?

Självklart har det blivit en hel del golf nu när den säsongen är här. Tänkte att an skulle spela 2-3 runder i veckan nu i sommar. Hade varit så kul att bli singel Hcp iår! Spelar ni någon golf? Har ni isf några bra tips på golfbanor i sälen området?

Brunnsparken

Brunnsparken

Härlig LVG Tur!

Härlig LVG Tur!