Ny uke nytt innlegg!!

Jeg har nå fått trent godt og føler meg veldig sterk, jeg skulle gjerne deltatt på Blinkfestivalen 2017.

Men det lar seg ikke gjøre fordi jeg ikke fikk meldt meg på i rett tid. Blinkfestivalen blir veldig fort fulltegnet og etter det må man på venteliste.. og jeg glemte påmeldingen helt så jeg får ikke deltatt på det i år…

Søndag trent jeg med noen andre fra skigruppa, det var langtur i skogen, turen varte rundt 2,5t, ble litt tung i beina fordi jeg ikke har trent så mye langturer i det siste. men det gikk fint, spesielt med sko fra Hoka, som dere finner i nettbutikken til skistart.com/hoka.skoene er veldig gode å løpe i, de har en stor og solid såle som passer perfekt for mengde-løping og asfalt løping veldig anbefalt!

Mandag trente jeg klassisk rulleski teknikk jeg gikk på ski i ca. 2 timer. den økta var veldig bra, fokuset mitt var å se fremover, jobbe med beinarbeid, ja, til og med staking bruker man beina.

jeg klarte å holde ett godt fokus og lette triac staver fra Swix gjorde jobben enda lettere! Swix triac staver finner dere på skistart.com!! Tirsdag var det rulleski klassisk intervall. intervallen jeg kjørte var 45/15 x 10 x 2 en meget god økt og rulleskiene fra Swix gikk treningen som en drøm og kom ikke hjem fille ristet av den ru asfalten som flest rulleski rister godt på.. Onsdag trente jeg basis styrke noe som jeg har nevnt ganske mange ganger fra før .

Takk for meg!!