Hej! :)

Denna vecka har vi bara haft en träning med Träningsakademin då TM konsult ska ha sin sista träning nästa vecka då dem ville ha den närmare inpå stafettvasan. Nästa vecka blir alltså att verkligen tagga igång gänget och ge dem den bästa uppladdningen inför tävlingen, vi tror starkt på dem :)

Träningen med den vanliga gruppen var riktigt kul! Vi började med att köra doppboll och det blev mycket skratt och alla krigade verkligen för att sitt lag skulle vinna. Efteråt körde vi teknik träning i alla växlar i vanlig ordning där vi sedan ville utmana gruppen på en speciell övning. Balansen låg i fokus och vi tränade då på att åka på en skida utför en planare backe. Målet var att försöka sätta ner den andra skidan så få gånger som möjligt. Riktigt imponerad hur alla verkligen utmanade sig själv, alla gjorde riktigt bra infrån sig! Därefter avslutade vi med en längre stafett då pulsen fick jobba ordentligt, riktigt bra jobbat av alla!

9E7D7F38-9573-4B4D-8A17-2C77E9C5B2A4

Här ser vi att doppbollen är igång 

Annars har veckan varit lugn, tävlingssäsong som nämnts i tidigare inlägg, så alltså inte så mycket mängdträning. Utan mer fartpass och kortare distanspass för återhämtningen då det oftast är tävlingar på helgerna. Men nu är det bara två månader kvar av säsongen, nästan så man inte fattar att tiden går så fort.

Nu ligger jag i soffan och laddar upp inför veckan som kommer. OS börjar även nu till veckan så det lär bli mycket soffliggande och kolla på det. Det kommer bli spännande att följa längdskidorna. Hoppas på det bästa!

Ha det bra! :)

/Viktor, Träningsakademin UF