Til slutt satt jeg på resultatlisten. Fredag ​​21. plass ble det satt for Norgescup sprinten i Sandefjord.

Det som var mest spennende var været. Stormen “Knud” hærget i Sør-Norge i Norge hele fredag, og jeg ble kjent med hva gudene har å tilby. “Knud” har også kjent noen deler av Sverige også.

Dagen startet tidlig med et morgenmåltid klokka 8, bestående av 2km oppvarming før 30 min. Øvelser og 25 min. Strekk. Jeg hadde det godt å spise den dagen, og nok drikke (vann og litago) ble kjøpt slik at alt ville føles bedre. “Karantene” som var på samlingsstedet begynte ganske tidlig (16:15) da min start ikke var før 17:48. Alt føltes mye lenger å vente på grunn av regnet, vinden og kaoset det oppsto.

35 minutter før starten, flyttet jeg til starten og fikk en anstendig oppvarming. Kan rangere varmen til en svak 6 av 10, hovedsakelig på grunn av været og hvor kaldt det føltes. På onsdag før løpet hadde jeg noen kontrollerte intervaller, men halverte nummeret på grunn av forkjølelse.

Starten nokså morsom, JEG brukte kanskje 3-4 sekunder Ekstra for sikre at JEG Ikke Tok en total Dårlig irriterende, men gikk raskt opp i hastighet når JEG var 100% Sikker Hvor JEG FRA ville starte til 2. post. langstrekkene var registrering 3 og 6, JEG brukte kanskje 5-6sek på kvise en god nok strekk som JEG gjennomførte nokså greit, hvertfall 3. Langstrekket til 6. startet JEG god, men Ikke helt turte fullføre strekket oSkjermbilde 2018-09-23 kl.  18:31:29Jeg sikret en veldig enkel inngang, noe jeg mistet mye. Herfra og til forbifarten gikk det ganske bra. Casing passering sette JEG Virkelig opp Farta, de 3 siste minuttene feil JEG opp 10 PLASSER og sikret Meg en finfin og delvis topp 20 plassering på tidspunktet 15:45, derimot 2 Minutter bakre Vinneren. Jeg kunne se for meg selv å kjøre ca 1,2 min raskere hvis jeg hadde to uker uten sykdom og en god strekk av strekk. Alt i alt godt fornøyd.

Plasseringen ble delt 20 plass ved 63 starter.

Sprint for meg har alltid vært min beste avstand, nå som jeg er langt nok fysisk, men mangler litt mer strøm og hodet for å løpe til en stall. Sprint i orientering er en avstand som krever høy hastighet, rask kartlegging og beslutningstaking. Sprint er vanligvis i gater og går ofte inn i parker, boligområder og byer.yay rullebane