Ännu en vecka med grym träning avklarad. Denna gång tillsammans med Sk Bore, i klubbens hemby Torsby. Stora nyheter i Bore är att vi har två nya brudar; Maria Jonasson & Lovisa Modig, riktigt kul med tillskott i klubben, och inga dåliga sånna heller!

bore

Det blev 3 tuffa pass, och endast en dag i tunneln. Känner inte direkt någon stress över att köra skidor och när solen sken som den gjorde håller jag mig mer än gärna utomhus.

Det blev ett ett klassiskt bore-läger pass; 6×6 min 40/20 i Finnsjön, varannan stak/diagonal, följt av ett annat klassiskt boreläger pass;  2 x hovfjället (tröskel). Sista dagen på lägret var det borejoggen på schemat, men var lite osäker på hur mycket min klena fot tålde så jag safe:a och körde 6x1000m på Björnevis löparbana.

DSC07992

Tur nog blev det inte borejoggen för min del, då tiderna på 6x1000m var nästan pinsamt dåliga. En förklaring kan ju vara att benen mina var näst intill brända plus att det faktiskt var årets första pass på löparbana.  Därefter gasade jag hem till Dalarna och firade midsommar i Stora Skedvi, en äkta midsommar då den var i just Dalarna. Min första, men inte sista!

Nu väntas en vecka i Falun med fortsatt grymt träning, vi hörs!