hej,

Måndag och förra veckan körde jag nästan dubbla pass varje dag, börjat jobba igen och träningen såhär en vecka innan alliansloppet har i helgen bestått av en fotbollsmatch, ett pass på rullskidor 2mil på ca 1tim och 10min och ett styrkepass hemma.

Idag bar det av till gymmet för att pumpa på lite styrka och köra stakmaskin.

Såhär såg då dagens pass ut med 10 löpning som uppvärmning, några reps med 10kg hantlar för att trycka igång musklerna och därefter körde jag 4st femhundringar på högsta motståndet på stakmaskinen, tempot på första två låg på 1.57 men mjölksyran kom på de sista två och slutade med ett genomsnitt på 2.08.

 Det är utan tvekan gymmets värsta maskin iaf, kändes helt okej men är också helt färdig efter bara fyra intervaller, borde köra detta oftare antar jag:) när nu detta va slut så bar det iväg upp på andra våningen för att köra en magmaskin samt ländryggen och avslutade sedan med att köra dips för att pumpa ut de sista av triceps, det blev en ganska bra pump iaf!:)

Imorgon väntar 90min fotbollsträning och efter detta ett styrkepass hemma. Börjar bli sjukt spänd inför lördag dessutom, det är trots allt nästan 5mil som ska köras och det känns som att lägstanivån är mycket högre än på Vasaloppet.

/skåningen