hej gott folk skåningen här! 

Hoppas alla haft en bra helg! För min del började fredagen tufft med ett morgonpass på gymmet, det kördes armar, axlar och mage och Självklart skierg stakmaskin;) tilläggas ska att jag är ingen morgonmänniska och fast jag åt både gröt och mackor den morgonen så tar energin slut fort för mig! 

Lördag spelades som så ofta fotbollsmatch och äntligen en go vinst och vi är lite närmare ett nytt kontrakt i div5! 

Söndag spenderades tidigt på tennisbanan, redan kl 8 var det dags men ack så kul med lite varierad träning!:) en lättare sträckning på matchen gjorde dock att det fick bli lite mindre löpningar än vanligt. Därefter var det snabbt hem och vidare ner till fotbollsplanen med grabben för en timmes fotboll/lek:) hem igen för lite lunch och sedan medan grabben sover så begav jag mig ut på ett pass 1.9mil och denna gång på swenor skidorna dvs 3or som rullade riktigt dåligt:p tom i nedförsbackarna fick jsg stå och staka för att inte stanna helt och hållet:( så tungt var det definitivt men här ser ni lite resultat från passet! 

   
    
   
Idag är det måndag och för säkert många så är måndag den dagen i veckan då man tar tag i sitt liv och beger sig ut för att träna för att helgen varit lite syndig..?:) well för mig så är ofta måndag en vilodag efter en hård tränings och matchhelg! Något som dock kom väldigt lämpligt på vilodagen var ett par nya aftershokz! Dvs sporthörlurar! Det unika med dessa är att de inte sitter i örat utan framför vilket gör att du kan lyssna på musik när du åker rullskidor men ändå höra omgivningen och tex bilar som kommer körandes bakifrån. Som jag har längtat efter något såhär vettigt! Jag har väldigt svårt för varför man springer, åker el kör bil med hörlurar annars, det känns som en enormt fara för sig själv och andra för man blir instängd i sin egen värld.. Nu har jag bara gått hemma och lyssnat men ljudmässigt är dom väldigt bra och tom min lille 2åriga grabb gillar att springa runt och lyssna på musik i dessa!:) nu återstår bara att se hur de klarar sig på nästa åktur:) 

   
 
Jag älskar när tekniken tar framsteg och speciellt underlättar för sporten, äntligen kan jag ha musik på mina rundor och slippa att enbart lyssna till andning, fågelsång och puls:) ni hittar dessa på skistarts sida så klart http://www.skistart.com/swe/aftershokz.html

Thats all!

Ha de bra

/skåningen