En vecka i Grövelsjön har nu gått mot sitt slut, min tanke var att lägga upp massor av träningsbilder och träningsklipp men jag har inte kunnat åka en enda cm längdskidor. Jag har hostat slem och varit snorig som en liten 3åring med 40graders feber vilket känns fruktansvärt frustrerande med tanke på att jag fick tjata mig till den här resan för att få med resten av familjen.  Resan har istället bestått av feber, medicin och ännu mera medicin.

IMG_1957

Några få glädjande stunder har det dock varit och maten vi fick på Lövåsgården både när vi stannade första natten och även när vi var där och åt på Nyårsafton.

IMG_1928

Även frukosten var god och fantastisk utsikt över vinterlandet:

IMG_1933 IMG_1929

Hela veckan bestod av att jag gick upp på morgonen, hostade harklade och spottade, efter några timmar hade alla fått på sig kläderna så vi kunde ta oss till barnbacken där lillgrabben fick åka och eftersom min fru är gravid så var det jag som hjälpte honom och väl där ute i kylan så mådde man bättre just där och då tyckte jag iaf. Bakslagen kom när man kom tillbaka till stugan 2timmar senare, då hade jag 40graders feber och låg i soffan och huttrade medan frun fick laga mat, sen vid 20 snåret gick jag och la mig för att sova tillsammans med sonen. Nästa dag var det samma visa igen och så fortsatte det hela veckan förutom på nyårsafton, då hade jag fått strikta order att inte åka ens en centimeter tillsammans med sonen på dagen vilket faktiskt gjorde att vi kunde avnjuta och tom smaka hur god rödingen var på Lövåsgårdens Fjällhotel, ett stort tack för all hjälp under den här veckan vill jag verkligen ge till Anders och hans personal! Jag vill även varna er för min lille grabb som troligtvis kommer bli ännu vassare än pappa i backen inom snar framtid, superduktig är han!

Hoppas ni andra hade en bättre jul och nyår!

/skåningen