hej hej,

Då va det lördag och de flesta av er njuter väl av att det är helg, är ute och rör på kroppen på dansgolvet. En annan har tagit sig till sängen och kan somna med gott samvete och lite träningsvärk i magen:) 

I onsdags spelade jag fotbollsmatch 90min och i torsdags hade vi träning som vanligt, jag lät min kära pulsklocka göra mig sällskap och vi hade ett mycket lugnt pass denna dag. Totalt sprang vi ca 3km, förbrände 650kcal, en snittpuls på låga 111 och en maxpuls på 167 vilket motsvarar 87% av min maxpuls. 

Fredag fick bli vilodag bortsett från 40dips för triceps som jag numera gör varje kväll innan läggdags. 

Idag lördag har jag haft fullt upp med att fotografera ett bröllop i Höllviken och efter de unnade jag mig lite god sushi, tänkte sätta mig framför tvn och ha en lugn kväll, det önskade inte Telia dock för någon tv gick inte att se på. Sagt och gjort så fick de bli en runda på rullskidor istället med resultat som ni ser själva:) 

  
Kändes helt okej men det blev lite väl mörkt sista biten och jag hade inte fått med mig pannlampan tyvärr:( Det var inte så farligt trots allt för jag va ganska ensam på vägarna om vi säger så och de få bilar som var ute höll gott om avstånd och visade respekt för oss andra trafikanter:)

Imorgon är det fotbollsmatch igen så nu behöver min kropp lite vila men ha en fortsatt trevlig lördag och helg gott folk! 

/skåningen