hej! 

Denna veckan har varit väldigt lugn när det kommer till träning, i söndags körde jag 16km på 60min vilket känns okej och är ju de tempo jag vill hålla i 9 mil :) sen får vi se hur de går.. Måste ju tyvärr räkna in kaos i starten med. Jag gör mitt bästa och sen får vi helt enkelt se:)  

 
I måndags gjorde jag sedan sista passet och ett ganska hårt pass i 90min på gymmet med en puls på 80% nästan hela passet, jag körde löpning 15min, stakmaskin 10min och sedan rygg, armar och mage på diverse olika maskiner. 

Nu är dagen kommen, det är fredag och många ser kanske fram emot en trevlig after work. I mitt fall tillsammans med Simon och Eddie så ska vi istället bege oss mot Sälen:)  här ser ni även packningslistan för Vasaloppet 2016 som kanske kan vara bra så ni inte missar ta med något, eller så är det jag som missat något?:)  

 jag tänkte att jag även kunde berätta lite om vad vi stoppar i oss nu de sista dagarna innan, det är inte bara chokladbollar det lovar jag! Igår åt jag stadig frukost med kyckling och bacon baguette och stor lunch ggr 2 på jobbet, väl hemma enchiladas och bortsett från detta 1påse vitargo carboloader på morgonen och även en på kvällen. Jag har även så jag tar en tsk kreatin för att binda vätska till kroppen. Idag är frukost, grova mackor med leverpastej äten och en vitargo drucken.. Snart närmar det sig lunch!

Updates följer längs vägen till Sälen!