Hej på er, börjar med att beklaga bilden men med bra fart i spåren bildas fukt som tydligen ville fastna på kamera linsen. (Det är iallafall Ulf in action som ni ser)

Tiden inför Vasaloppet fortlöper i rasande fart och likaså träningen. Gruppen har hamnat lite på efterkälken med jul/nyårsfirande samt med barnafödsel på flera håll. Det börjar nu ordna upp sig och tisdagsträningen är tillbaka som ett stående inslag samt att vi har börjat med messenger grupp för träningssugna arbetskamrater. Detta har inneburit både mer gemensam träning inom gruppen men även att fler från jobbet deltar i träningen (roligt med nya medlemmar, vissa tror vi också att vi ska kunna lura med till Vasaloppet trots den korta tid som återstår).

Den kommande tävling som nämndes förra veckan är på god väg även den. Tyvärr kommer inte den favorit tippade Brynjar att komma till start så förstaplatsen inom gruppen står därför öppen. Vi hoppas alla övriga plus kanske ytterligare någon från jobbet kan delta så vi får mäta våra krafter. Vissa av oss är mera tävlingsinriktade än andra.

Några hyfsade långpass har vi fått till. Dessa känns väldigt viktiga så milen rullar in och kroppen får prova på lite längre ansträngning. Med dessa pass hörde tydligen några rejäla blåsor i händerna också till.  Blir spännande att se om dessa kommer vara till besvär till helgen på tävlingen. Då besvär är på tal kan jag också passa på att klaga lite över en ömmande armbåge. Som hobbydoktor har jag diagnostiserat det som en överansträngning och det behandlas med ett armbågsskydd som hittills har funkat. Måtte det inte bli värre (9mil känns jobbigt nog utan krämpor)

Nästa inlägga ska vi försöka oss på en racereport från tävlingen, på återseende.