Denne uka har blitt brukt til å trene bra. Kjørt både noen korte og lange langturer. Begynner å nærme seg April og dermed varmere temperaturer, som gjør det enda bedre å gå på ski, forutsatt at snøen ikke smelter. Enn så lenge er det fortsatt veldig gode skiforhold i Drammen, både i marka og på forskjellige skistadioer. Likevel har jeg forflyttet meg til sjusjøen i påsken. Her er det hundrevis av kilometer med nypreparerte løyper å gå i, godt med litt variasjon også fra det man er vant til.

 

I dag gikk jeg 3 timer rolig skøyting med noen andre skifolk jeg kjenner her på sjusjøen. Litt i underkant av 40 kilometer skitur endte med en vaffel på ei hytte noen kilometer ute i fjellet her. På sånne turer gåes det rolig. For de som måtte være kjent gikk vi: Sjusjøen – Snørvillen – Midtfjell – Gjesbusåsen – Kuåsen – Presttjern – Melsjøen – Snultrakrysset – Reina – Nordseter – Lunkefjell – Sjusjøfjellet – Sjusjøen. Lang og fin tur. Prøvde Turnamic bindingen til Fischer for første gang på dagens tur. Interessant å prøve nye produkter som dette på trening. Det viktigste er selvfølgelig den som står oppå skiene, men bindingene kjentes veldig gode ut. Noe å anbefale!

 

https://www.skistart.com/nor/fischer-race-classic-turnamic-bindning.html

 

Har lagt en plan nå om å gå noen skirenn etter endt påskeferie. Blir muligens Troll Ski Marathon her på Sjusjøen, som er 15 kilometer klassiskrenn (sannsynligvis på blanke ski), og Holtefjellrennet en snau time fra Drammen. Dette også klassisk, 28 kilometer. Til slutt kan det hende det blir Skarverennet. Kommer en oppdatering på dette etterhvert…

 

// Vetle

IMG_5385IMG_5400