Etter et par uker med bra trening siden forrige skirenn var det søndag klart for testløp alene. 10 kilometer skøyting på Konnerud Skistadion fungerte bra, og formen virket å være stigende en uke etter en periode med sykdom. Selvfølgelig begynte jeg å kjenne tendenser til sår hals på ettermiddagen, og våknet dagen etter kraftig forkjølelse og feber. Kjipt at ting ikke går min vei, men det gjelder å fortsette med en god treningsjobb, så lønner strevet seg etterhvert.

 

Endte opp med tre nye dager fullstendig uten trening, men kjører forhåpentlig første økt igjen på torsdag. I helgen er det klart for kretsmesterskap, så da satser jeg på å stille til start. Mulig jeg kun går et av de to rennene, men gjør uansett det beste ut av situasjonen. Blir spennende å se hvordan kroppen responderer i første konkurranse mot konkurrentene jeg er vant til å gå skirenn mot. Har troa på gode resultater. Er vel et sted mellom 9 og 10 måneder siden sist jeg gikk et større skirenn sist gang, så jeg gleder meg.

 

Når det er kaldt om vinteren, og spesielt når jeg sliter såpass med sykdom, er jeg påpasselig med bruk av varme klær og pustemaske. Også viktig å skifte klær etter trening, hvis man må kjøre hjem eller ikke har mulighet for å dusje med en gang. Dette gjøres for å unngå å fryse, som kan utløse forkjølelse. Mine favoritter er Airtrims pustemaske og klær fra Swix Sport. Skistart selger utstyr og treningstøy av meget god fra begge disse produsentene, så anbefaler enhver å ta en kikk. Sjekk ut linkene under!

 

https://www.skistart.com/nor/airtrim.html

https://www.skistart.com/nor/swix.html

 

// VetleIMG_5193 IMG_5174 IMG_5173