Jeg heter Vetle Leander Johansen, er 16 år gammel, og ny ambassadør for Skistart. Bor i Drammen og satser langrenn for Team Splitkon, ved siden av full skolegang ved Drammen Vgs Toppidrett langrenn.

 

I forrige uke hadde skolen høstferie. Da dro jeg på et privat samling på Sjusjøen. Her ble det trent godt, og mange gode økter ble gjennomført. I Natrudstilen har de også lagt ut snø, så jeg gikk noen økter der, og fikk prøvd skiene igjen. Fint med litt variasjon fra de vanlige øktene som gjennomføres i løpet av høsten. De fleste øktene gikk alene, men på noen fikk jeg med treningskamerater som befant seg i samme område. Alltid hyggelig å få med seg noen på økt, da de fleste øktene går alene vanligvis.

 

Avsluttet samlingen på søndag. Da løp jeg 3-timer langtur i fjellet, inkludert 1 time i myra på slutten av økta. Fikk med meg fattern på denne trening… Tungt å løpe såpass lenge etter en slitsom uke med mye trening, men kom meg gjennom økta… Tidligere har jeg slitt en del med vonde knær på lengre løpeturer. I år har jeg gått over til å bruke løpesko fra Hoka. Denne turen ble løpt med Hoka Challenger ATR 3, en sko som kan kjøpes på skistart.com. Lette mengdetreningssko til bruk i terrenget, og med svært god demping. Ta gjerne en titt ved å trykke på følgende link: https://www.skistart.com/nor/hoka-one-one-men-s-challenger-atr-3-citrus-dresden-blue.html

 

Nå er det ikke mer en og en halv måned til sesongstart for min del. Formen kjennes bra, og det blir spennende å se hvordan det går når skisesongen begynner. Videre utover høsten venter blant annet avslutningen på konkurransesesongen i løping for min del, med Furumomila, et lokalt løp på Modum – ikke så langt fra Drammen. I tillegg skal jeg snart på samling på Mallorca, følg med i senere blogginnlegg! Sjekk gjerne ut nettsiden http://www.teamsplitkon.no for mer informasjon om meg og min skisatsing.

 

// Vetle