I starten av desember har det vært store nedbørsmengder på Østlandet, og nå er det skiføre! Noen klubber har produsert store mengder kunstsnø, men det har også kommet nok natursnø til å kjøre skiløyper ute i skogen. Det er fint, ettersom jeg bor rett ved en skog full av skiløyper. Nå, og forhåpentligvis ut vinteren kan jeg spenne på meg skia utenfor døra. Har en filosofi om at hvert minutt man bruker i bil til å kjøre til trening, er minutter tapt treningstid. I steden for å kjøre 15 minutter frem og tilbake til en skistadion med skiføre, kan jeg trene hele den tiden. Det blir man bedre av…

 

Den siste uka har jeg prøvd nytt utstyr fra Swix og Alpina. Utrolig fornøyd med dette, utvilsomt viktig for å prestere bra i skiløypa. Swix’ nye staver Triac 3.0 skiller seg ut fra alt annet jeg har godt på. Ekstremt god pendel, og svært gode håndtak. Finnes som det meste annet til svært gode priser på Skistart.com! Gleder meg til å bruke så fint utstyr utover i skisesongen. Trening og konkurranser blir ekstra gøy med utstyret på plass.

 

Denne uka har jeg hatt et par lette intervalløkter på ski, og kroppen kjennes bedre hver dag som går. Skal fortsette opptrappingen av treninga videre, og forhåpentligvis prøvd meg i et skirenn før jula er omme. Kjedelig at konkurransene uteblir foreløpig, men det er bedre å vente til kroppen fungerer 100% før man presser seg optimalt. Til uka er planen å få gått mye på ski, og kjøre noen intervalløkter til. Så blir det nok enda en helg på Sjusjøen, med perfekt skiføre hver dag.

 

https://www.skistart.com/nor/swix-triac-3-0-langrennstav.html

 

// Vetle