Det blir inte alltid som man tänk sig, som vanligt… Salomon hade inga skatepjäxor på kontrakt i år så vi får lösa det till Tora när pjäxorna dyker upp i butik. Det blev nya Salomon gul ”universal” skidor till Tora  och blå ”kalla” skidor till mig, mamma ändrade lite i beställningen. Nästa år ska jag köpa universalskidan då jag har ett par liknande från annat märke.

Idag ska jag ta med mamma ut på rullskidor, det blir en lugn tur och platt tur då mamma inte kört rullskidor på några år. Om andan faller på så kommer jag köra intervaller samtidigt, beror på hur snabb mamma tänkt vara haha, jag får gör det efter vår tur annars. Men först ska hundarna tränas, Hilda, Izak, Lupo och Odin får simma idag och jag ska paddla. Om det är svalare ikväll så ska jag ta med mig Hilda och Izak när jag cyklar men annars åker jag själv, MTB i skogen är det tänkt med en kompis. Det är lite svårt att träna hundarna ordentligt när det är varmt. 

EFC9A037-92EA-4119-97A3-D0CD29A76527Arne och Doris är med syrran på äventyr. De skulle stanna till vid Dragryggen i Bjurholm som första stopp och vandra el cykla idag, får se sen vad de gjort.

Om temperaturen är ok så är hundarna med, annars får de stanna och vila i skuggan. Kan tänka mig att det blir lite fiske idag oxå, den här fick jag igår!! Såå gott!

E36A234E-6D17-4CEA-A5F2-529DFDED22E4

Bäst att byta om och bege sig ut m mamma nu! Ha det bra!